Executieverkoop voorkomen

Kun je de maandelijkse woonlasten van uw koopwoning op een of andere manier niet meer aan omdat je in financiƫle problemen bent gekomen, probeer dat altijd gedwongen executieverkoop te voorkomen. Dit is niet alleen voor jou als huizenbezitter een vervelend proces, het is ook nog een de laatste oplossing die je bank als hypotheekverstrekker prefereert. Probeer een executieverkoop dus altijd te voorkomen!

Je bespaart een schade die tot tienduizenden euro’s kan oplopen door een executieverkoop te vookomen. Vooral voor jezelf want jij zult uiteindelijk toch het verschilbedrag tussen de verkoopopbrengst en hypotheeklening terug moeten betalen aan je bank.

Maar Woning-opkopen.nl kan je hiermee helpen. Wij kopen namelijk zelf panden aan in elke prijsklasse en kunnen als het moet snel schakelen in jouw belang. We vertellen er eerlijk bij dat wij op een of andere manier rendement willen boeken met zo’n huizenverkoop. Het is een mogelijkheid om het huis dat wij van u kopen tegen een redelijke prijs terug te huren.

Door aan ons je woning te verkopen, heb je een gedwongen executieverkoop voorkomen, kom je (grotendeels of helemaal) van uw hypotheekschuld af, kun je beschikken over eventueel resterende overwaarde en kun je via terughuur in veel gevallen zelfs in uw bestaande huis blijven wonen.

Contactgegevens

Woning-opkopen.nl

Academiesingel 37a

4811 AC Breda

T: 076-5154506

F: 076-5218999

M: 06-15519519

E: info@woning-opkopen.nl